Sari la conținut

Publica un articol advertorial

Publica un articol advertorial, prin postari de articole grupate pe categorii, cu listare pe site ArticolPlus, ca si posibilitate de promova servicii si/sau produse, atat online cat si offline, prin intermediul unui articol de tip informativ.

Publicarea unui articol, trebuie sa contina pana la 2 linkuri externe catre un site personal, sau catre orice alt site care se doreste, si neaparat o imagine. Un articol va fi afisat permanent in site, iar continutul acestuia trebuie sa fie unic.

Publica un articol advertorial

Ce trebuie retinut, este faptul ca Google poate sa detecteze un continut plagiat si nu va da importanta acelui articol, ba mai mult, poate sa-l penalizeze prin neindexare, asa ca, incearca si creaza o descriere care sa fie unica.

Asadar, acceseaza Adauga advertorial pentru promovare online si trimite articolul tau!
In situatia in care articolul a fost trimis spre aprobare, dar nu se face plata, acesta va fi vizibil in site, dar cu linkurile neactive.


Retine!
Oricare articol trimis spre publicare va fi publicat in maxim 2 zile, timp in care se va verifica originalitatea lui. Daca articolul este copiat, sau chiar tradus, din alte surse, nu va fi publicat. Pentru mai multe informatii, se poate folosi formularul din Pagina Contact.
Publica un articol advertorial