Sari la conținut

Grup ArticolPlus pe Facebook

Grup ArticolPlus pe Facebook, un grup numit AnuntPlus – Articole si Anunturi, deoarece este in colaborare cu site-ul partener AnuntPlus, cu rolul de a ajuta pe cei care doresc sa-si promoveze articole si anunturi. Grupul accepta postari in limita bunului simt, asa cum se specifica si in regulamentul existent, cu mentiunea ca sunt cateva criterii ce trebuie respectate.

Reguli de postare anunturi si articole:
– se posteaza articole si anunturi care au legatura cu promovarea de articole, vanzarea, cumpararea, inchirierea de bunuri si servicii;
– fara postari avand conotatii sexuale;
– fara produse si servicii care nu se incadreaza in limitele legale ale statului roman;
– folositi un limbaj civilizat in orice postare sau comentariu facut;
– nu sunt admise postari din categoria munca la domiciliu, MLM, etc;
– nu postati acelasi articol sau anunt, decat dupa ce au trecut 24 de ore;

FARA LIVE-URI, cel care incalca aceasta regula va fi exclus si blocat!
Orice membru care înjura, jigneste, aduce ofense celorlalti membri din grup, va fi sters. Pentru a se raporta o postare ce incalca cerinte, în partea din dreapta sus a postarii selectati ” Raporteaza administratorilor „.

Grup ArticolPlus pe Facebook

Nu ramane decat sa te invitam sa faci parte din acest grup romanesc, fiind un spatiu deschis pentru persoane cu preocupari comune pe aceasta nisa. Toti membrii grupului pot participa la discutii, pot încarca fotografii în albume partajate si pot invita prietenii sa devina membri si sa participe la evenimentele de grup.


Trebuie sa multumim tuturor pentru sprijinul acordat in cresterea numarului de membri. Rugamintea este sa adaugati persoane pe care le are fiecare in lista si care ar fi interesate de anunturile postate.
Succes!

Click pe imagine si vino alaturi de noi, pe Grup ArticolPlus pe Facebook!
Grup ArticolPlus pe Facebook