Sari la conținut

Despre cum te putem ajuta si indruma

Despre cum te putem ajuta si indruma, avand in vedere ca portalul ArticolPlus s-a realizat din dorinta de a prezenta si oferi articole, advertoriale si anunturi, incepand cu acest an 2023. Initial, site-ul a dorit sa selecteze cele mai interesante subiecte din tara si din lume.

Dar au aparut ideile care au facut din acest site web o oportunitate de a face publicitate oricarei afaceri sau serviciu, ale potentialilor clienti. Din acel moment, site-ul s-a transformat intr-unul cu subiecte si teme complexe, chiar si prin colaborarea cu un site dedicat anunturi gratuite.

In prezent, ne ocupam de promovarea serviciilor oferite prin adaugarea de advertoriale, cu speranta ca vor fi persoane interesate de acestea, urmand sa apara potentiali utilizatori si pentru site-ul partener de anunturi. Este o mare placere pentru noi sa realizam aceasta colaborare in totalitate, care sa duca catre satisfactia oricaruia.

Despre cum te putem ajuta si indruma

Intotdeauna, intr-un site, pot sa apara intrebari frecvente ale unui cititor, sau utilizator, despre cum se poate proceda. Astfel, putem sa venim in ajutorul fiecaruia, prin raspunsuri si sfaturi legate de accesare, postare si promovare articole in site-ul ArticolPlus.


Tot ce trebuie facut, este trimiterea unui mesaj su subiectul la care se doreste raspuns, prin adresa de email support@articolplus.ro, la care vom raspunde cu siguranta cat mai rapid.

Atentie

In ciuda celor mai bune intentii, cei care administreaza ArticolPlus nu sunt responsabili pentru continutul si acuratetea descrierilor tuturor articolelor advertoriale din site. Nu avem nicio posibilitate fizica de a verifica fiecare oferta, motiov pentru care fiecare utilizator care publica, este responsabil pentru continutul postarilor trimise catre postarea lor in site.
Despre cum te putem ajuta si indruma