Sari la conținut

Devino independent financiar cu Destine Broker

Devino independent financiar cu Destine Broker, deoarece suntem parteneri Destine Broker si cautam colaboratori din toata tara. Singura conditie este sa detii o diploma de bacalaureat. Suntem singura societate din piata unde pe langa activitatea principala de intermediere asigurari, vei putea intermedia si urmatoarele produse:

  • credite
  • pensii private
  • pachete turistice interne si externe disponibile la orice agentie de turism
  • inchirieri, vanzari imobile
  • reincarcari cartele telefonice

Intermediind atat de multe servicii este imposibil ca un client sa nu aiba nevoie macar de unul din serviciile de mai sus. Iti oferim suportul necesar, incepand cu formarea profesionala si continuand cu consultanta personalizata pe tot parcursul colaborarii. Veniturile vor fi direct proportionale cu implicarea.

Devino independent financiar cu Destine Broker

Daca consideri ca ti se potriveste contacteaza-ne acum la numarul de telefon 0775 582 471, sau click pe butonul formular de mai jos, completeaza datele si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
Formular
Devino independent financiar cu Destine BrokerRamai conectat cu acest site de articole, devino un urmaritor al paginii noastre pe Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna cunoastere.

Distribuie prietenilor