Sari la conținut

De ce ar trebui sa cumparati un Hoverboard


De ce ar trebui să cumpărați un Hoverboard, chiar daca sunteți în criză de bani. Nu-ți permiți să plătești biletul pentru transportul în comun sau un Uber, sau pur și simplu te simți prea leneș să mergi pe jos? Nu-ți face griji, ia-ți hoverboard ul și pleacă! Aceste planșe cu autoechilibrare pot atinge viteze de până la 16 km/ora și rezistă aproximativ 15 mile înainte de a fi nevoie să fie încărcate din nou. Este important să țineți cont de câteva sfaturi atunci când folosiți un hoverboard.

Sfaturi pentru a conduce un hoverboard

– Purtați echipament de protecție atunci când conduceți un hoverboard. Aceasta include purtarea de cotiere, genunchiere, protecții pentru încheieturi și o cască. Purtați echipament pentru întregul corp în cazul în care cădeți pe spate sau vă dezechilibrați. Oamenii au suferit leziuni, cum ar fi ruperea coccisului în urma căderii de pe planșă – purtați căptușeli și pentru partea inferioară a spatelui.

– Probabil că hoverboard-urile nu sunt o idee bună pentru toată lumea. Când vine vorba de mersul pe un hoverboard, nu toate grupele de vârstă sunt egale. Persoanele în vârstă ar trebui să fie prudente din cauza cantității de echilibru și a forței abdominale centrale necesare pentru a se echilibra pe aceste dispozitive.
– Dacă doriți să folosiți un hoverboard, asigurați-vă că nu sunt mulți oameni în jur înainte de a face acest lucru.
– Evitați să vă folosiți telefonul sau să ascultați muzică atunci când mergeți pe skateboard. Concentrează-te pe ceea ce faci și fii prudent în preajma mașinilor sau a pietonilor care se pot intersecta cu tine.

De ce ar trebui să cumpărați un Hoverboard

Să te urci pe un hoverboard nou-nouț poate să nu fie cea mai bună idee – prima abilitate este echilibrul, ceea ce duce adesea la căderi inevitabile. De asemenea, saltul pe și de pe placă se poate dovedi dificil; pentru aceasta va fi nevoie de un picior pe rând. Atunci când coborâți, faceți întotdeauna pași înapoi, mai degrabă decât înainte. Este important să vă păstrați și postura – păstrați-vă spatele drept și asigurați-vă că picioarele sunt suficient de depărtate pentru stabilitate. Păstrarea contactului vizual în față ar trebui să vă ajute și în ceea ce privește echilibrul în timpul mersului.

Hoverboard-urile sunt prevăzute cu lumini, dar acestea nu sunt foarte luminoase. Atunci când le conduceți pe timp de noapte, trebuie să țineți cont de câteva lucruri:
– În primul rând, este important să purtați ceva care să contrasteze cu împrejurimile întunecate – cum ar fi haine sau pantofi albi.
– În al doilea rând, dacă se întâmplă să purtați ceva luminos, atunci mergeți mai departe și profitați de această caracteristică purtând ceva strălucitor!

Este nevoie doar de o încărcare rapidă și aceste obiecte vor putea rezista ore în șir; schimbându-și deseori culorile pe parcurs și atrăgând multe priviri curioase în loc de cele plictisitoare care trec pe deasupra călăreților de hoverboard fără incidente. Ia-ți https://www.smartbalance.ro/hoverboard ul și pleacă!
De ce ar trebui sa cumparati un HoverboardRamai conectat cu acest site de articole, devino un urmaritor al paginii noastre pe Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna cunoastere.