Sari la conținut

Atelier reparatii si intretinere auto in Craiova

Atelier reparatii si intretinere auto in Craiova, o unitate service auto infiintata in anul 2022, dar cu un personal calificat si cu o experienta in domeniul auto cu multi ani in spate. Deoarece masinile sunt o adevarata pasiune pentru noi, realizam mereu reparatii auto pentru orice marca de autoturism, prin prestari servicii auto de mecanica, electricitate, tinichigerie si vopsitorie auto in Craiova.

Prin experienta acumulata de-a lungul anilor si cu care ne si mandrim, ne place sa credem ca suntem o mica comunitate care indrageste acest domeniu auto. Diagnosticam cu exactitate problemele auto ivite, prin a incerca sa oferim solutii pentru oricare client care ne viziteaza, ca la final, masina sa functioneze in parametri optimi.

De la revizii auto si activitati de lucrari de intretinere, incercam in asa fel incat, cei care apeleaza la serviciile noastre, sa poata intelege ca suntem adevarati specialisti in domeniul auto. Totul, prin acordarea unei mari atentii controalelor realizate si celor finalizate, astfel incat sa avem siguranta remedierilor tuturor defectiunilor si sa ne asiguram ca siguranta unui sofer si a pasagerilor lui sa fie prioritara.

Atelier reparatii si intretinere auto in Craiova

Avand ca prima optiune sa ne asiguram ca soferii se bucura din plin de masinile lor, oferim servicii de care au nevoie, in domenii precum mecanica, diagnoza computerizata, electricitate, intretinere si reparatii sistem climatizare, tinichigerie si vopsitorie auto.

Mecanica auto

Este domeniul de activitate din cadrul de servicii auto oferite, care constau in reparatii motoare si cutii viteze, reparatii sisteme directii si sisteme franare, precum si intretinere, prin schimb de ulei, filtre si fluide de racire.

Diagnoza auto

Serviciul de diagnoza auto pe care-l oferim, are ca si activitate verificarea computerizata a tuturor sistemelor electrice si a componentelor electronice ale unei masini. Totul consta in verificarea codurilor de eroare prezente sau care au fost deja memorate, citirea parametrilor motorului in timp real, resetari, initializari, regenerari filtre de particule DPF si alte codari.

Electricitate auto

Pentru a rezolva probleme cu care te poti confrunta, precum defectiuni aparute la nivelul sistemului de luminat, la electromotor sau alternator, a acumulatorilor auto si altele asemenea probleme legate de acest domeniu, oferta noastra de servicii auto este completa.

Sistem climatizare

Avand in vedere ca un sistem de climatizare auto este acea optiune care asigura confortul si siguranța celor dintr-o masina, atelierul reparatii auto din Craiova pe care-l administram, ofera servicii care constau in verificare cantitate freon, incarcare freon si vacumare, inlocuire compresor aer conditionat si conducte, inlocuire filtru polen.

Tinichigerie si vopsitorie auto

Personalul calificat al unitatii noastre, ofera servicii auto de tinichigerie auto si vopsitorie realizate intr-un spatiu dotat corespunzator, cu aparatura corespunzatoare indreptarii si inlocuirii elementelor de caroserie si prin finalizare in cabina pentru vopsire partiala si totala, prevazuta cu sisteme de ventilatie si incalzire a aerului, adaptata standardelor CE.

De final

Locatia in care asteptam potentialii clienti, este in Craiova, cartier Bariera Valcii, strada Malinului nr.24, pentru a raspunde direct tuturor celor care au nevoie de consiliere, sau intampina dificultati in rezolvarea problemelor auto ivite la masina.
Atelier reparatii si intretinere auto in Craiova

Ramai conectat cu acest site de articole, devino un urmaritor al paginii noastre pe Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna cunoastere.

Distribuie prietenilor